Compania

Calitate înainte de toate!!!

Cine suntem?

LIVARTIX este o companie dedicată industriei medicale care şi-a propus să ofere soluții hardware şi software perfomante ce folosesc tehnologii de ultimă generație.

Aria de expertiză a personalului nostru este centrată în mod special pe domeniul prelucrării digitale a imaginilor. Cunoştinţele noastre împreună cu experienţa din domeniu, precum şi creativitatea îmbinată cu forţa de muncă a tinerilor din echipă ne dau garanţia că soluţiile pe care le furnizăm vor contribui activ la creşterea performaţelor utilizatorilor finali.

Misiune

În următorii ani, LIVARTIX îşi propune să devină un furnizor de soluţii imagistice de top, cunoscut pe piaţa românească şi să contribuie activ la creşterea numărului utilizatorilor de elită care folosesc în activitatea zilnică instrumente de lucru software şi hardware profesionale.

Cui ne adresăm?

Tuturor instituțiilor publice sau private ce activează în domenii medicale și nu numai şi care doresc să primeasca și să ofere servicii de calitate și performanță de înalt nivel

Ce oferim?

  • Aplicaţii software menite să faciliteze fluxul de lucru și de date necesar unei clinici medicale;
  • Aplicaţii software dedicate diagnosticării și urmăririi evoluției afecțiunilor;
  • Echipamente hardware, medical grade, destinate desfăşurării actului medical la standarde ridicate de calitate şi protecţie a personalului şi pacienţilor

0
Ani de activitate
0
Ani de experienţă în domeniu
0
Imagini procesate pe an
0
Clienţi noi pe an

"Calitatea se obţine cu soluţii performante !!!"

Contactează-ne acum pentru a-ţi prezenta soluţiile noastre